GRATIS Gaveindpakning / FRI FRAGT OVER 499,-
HURTIG LEVERING / 14 dages fuld returret

OM RELOVE AND ROSES

Mia Staunsager er kvinden bag RELOVE and Roses

Hun er uddannet designer og har mange års erfaring indenfor design, mode og håndarbejde – og med masser af kærlighed til faget.

Mia har altid elsket at bruge sine hænder i arbejdet med tekstiler. Det er noget, hun stadig prioriterer og værdsætter i dag i sit redesign-arbejde. RELOVE and Roses genskaber og forvandler indiske sarier og andre vintage-tekstiler til moderne, bæredygtigt tøj og accessories i respekt for materialerne og dets historie.

 

“Jeg har altid elsket at gå på loppemarkeder og genbrug. At gå på opdagelse og finde de fineste ting, der kan få et nyt liv og måske en helt ny funktion.”

Mia, RELOVE and Roses

“Jeg synes, at det så fascinerende, at stoffet har en historie. At det har været vidne til en anden kvindes liv og traditioner, og at en ny kvinde så vil købe det, glæde sig over det og fortsætte historien – det værdsætter jeg virkelig.”

Mia, RELOVE and Roses

Passion for det smukke

Udover passionen for æstetik og design har Mia en stor passion for genbrug.

Et gengbrugsfund var netop begyndelsen for RELOVE and Roses. Det hele startede med en kimono, som Mia fandt i en genbrug. En kimono i det smukkeste silke, som hun syede om til farverige, feminine hårbånd.

Et hårbånd blev til flere – og hårbånd blev til tasker, makeup-punge, hårelastikker og atter flere redesigns.

I dag er RELOVE and Roses et bæredygtigt univers, der skaber, redesigner og forvandler tekstiler, der ikke fortjener at gå til spilde. RELOVE and Roses upcycler og bygger på tanken om REuse, REmake og RElove.

REUSE, REMAKE, RELOVE

Reuse

RELOVE and Roses har skabt et vintageunivers, der består af de fineste, nøje udvalgte fund fra hele verden. Her finder du alt fra smukke japanske kimonoer, mønsterige, uzbekiske kåber og vietnamesiske tribal-jakker.

Alt sammen i de smukkeste materialer fyldt med farver, detaljer og historie, som får lov at leve videre. Her bliver håndplukkede vintagefund genskabt i sin egen form og får nyt liv.

Gå på opdagelse i hele
RELOVE and Roses’ vintage-univers
i showroomet i Aarhus.

Remake

RELOVE and Roses genskaber på bæredygtig vis indiske sarier, der bærer hver sin historie. Sarierne bliver redesignet og syet om til blandt andet tasker, makeup-punge, hårbånd, tørklæder og kimonoer.

Alle sarier bliver nøje udvalgt efter farve, mønster og kvalitet for at nå den endelige, æstetiske form og udtryk. For at mindst muligt går til spilde udnyttes alt materialet til
små og store items og accessories.

Se hele universet af remakes her på shoppen.

Relove

Relove handler om historien, der fortsætter. En historie der på smukkeste vis lever videre på tværs af nationaliteter og traditioner, når et stykke tøj går igen fra en kvinde til en anden og bliver brugt på ny og værdsat på ny.

Det smukke opstår, når et stykke tøj forener historier og lader dem fortsætte. Et ny historie og et nyt liv opstår, når tekstilerne genskabes i egen eller ny form.

Et bæredygtigt designunivers

Hos RELOVE and Roses træder du ind i et univers af silke, mønstre og farver, der bliver genskabt og genanvendt. Alle materialer du finder hos Relove and roses er genbrug. Det er genbrug af de fineste materialer, kreationer og fund, som fortjener at leve videre enten i deres oprindelige form eller redesignet til nye former.

RELOVE and Roses skaber moderne, eksklusive designs og accessories til kvinder på ansvarlig vis – og altid med fokus på en bæredygtig skabelsesproces bygget på REuse, REmake og RElove.